1 Nis 2009

Sıradan sayılabilecek kadar sıradan bir yazı...

Güneşli havanın tam tersine bulutlar dolmuş günüme.Oldum olası sevmem güneşi,bütün karmaşık denklemlerim ve düğüm olmuş ruh halim bu havaya denk gelir nedense.Kalktığımdan beri ne yapıp yapmayacağıma,adım atıp atmayacağıma hatta bişey içip içmeyeceğime dair çelişkiler yaşayan enteresan bir fikir karmaşasına sahip olsam da,araya ikişer dakikalık mutlu ruh hali de kaynamıyor değil.Şu iyinin yanında aynı eş değerde kötüyü de yaşayabilme ihtimalini keşfettiğim andan beri,birbirine pararlel gidiyor iyi-kötü durumu:)Keşfetmemeliymişim dediğim nadir noktalardan oldu kendisi:)
3-4 müzik ekledim ard arda dinliyorum.Hepsi de son dönemlerime damga vuran parçalar,daha dibe çökeceğim diye düşünüyorsanız bu parçalarla yanılıyorsunuz:)Dinlemek huzur veriyor,yine de boğazımda ki düğümler gitmiş değil.Belki birkaç tane daha ekleniyor üstüne ama huzurluyum müziğin tınısında,değiyor.
Çok uzaklarda olmak ve tepeden bakmak geldi içimden sevdiğim şehre.Bir de elimde bol coffee mate dökülmüş nescafem olursa çok sevineceğim.Yavaş yavaş kararan havayla daha çok oksijeni barındıracağım içimde ve ışıklar arasına saklanmış mutlulukları keşfetmeye çalışacağım.Keşfederim biliyorum ufacık detaylarda gizli olsalar da,çünkü küçük bir çikolata paketi sevinci kadar büyük görünüyorlar bakmasını bildiğinizde...
2 kaşık pasifflora+yarın ne giyeceğime dair verdiğim karar+odaklanmamaya odaklanmak isteğiyle bir günü kapatıyorum şimdi.
Nisan ayının ilk postu ile herkese içten bir MERHABA...

14 kişi renk katmış...:

Funda dedi ki...

Bende bulutlu havalarda senin ruh halinde oluyorum aylincim :) Bu ne tezat dimi :))
Valla güneş doğunca kendime geldim sanki bende iyi geldi pasiflora gibi yani :))
Bugün 1 nisandı kimse şaka yapmadı bana sana yapan oldu mu bilmiyorum :)
Ama yarın için güzel bir gün diliyorum sana.
Öpüyorum çok...

Seyyah dedi ki...

huzur varsa gerisi gelir Aylin.. az önce senin mimlemiştim, şimdi yazını okuyunca mimi bilmeden kaleminden dökülen bu yazının konuya ne kadar uyduğunu farkettim. nisanın ilk gününden kocaman bir MERHABA:)

bir şey daha, güneş güzeldir ya sevmez mi hiç insan :))

sufi dedi ki...

Yağmurlar ve bulutlu havalar benim için de içime dönebildiğim günler. Güneş tabii ki hayat kaynağı da bende senin gibi gölgeyi tercih edenlerdenim.Ama passiflora neden? O olmadan da sakinleşip mutlu olabilmeni dilerim. sevgilerimle.

Aylin Ünlü dedi ki...

Funda'cım,

bu konuda ikimiz farklı uçlardayız biliyorum:)Bugün bana da şaka yapan olmadı hatta başka bir blogta yazdığım gibi,1 Nisan çocukluğumuzda kalmış sanırım,şimdi sıradanlaşmış.
Senin içinde güzel bir gün olsun yarın,öpüyorum.

Nily,

dediğin gibi gerçekten uymuş mime yazım ama ben yine de yeni bir yazı yazdım:)Kısa süre içinde yayınlayacağım,bu arada güneşi gerçekten sevmiyorum,tuhaf ama benim gerçeğim:)Öpüyorum ve sevgiler gönderiyorum.

Sufi,

Aslına bakarsan ruh haline göre güzelleşir de denilebilir açık ya da kapalı hava tutkusu...
Pasiffloraya gelince,hayatımı adamış durumum yok ama tadı güzel diyeyim:)
Sevgiler...

Berrin dedi ki...

merhaba :)

Ufuk Ilter dedi ki...

Mutluluklar üzüntüler ardarda.. Gerçi sende içiçe geçmiş Aylin ama. İkisinin de üstüne çıkıp sürekli huzurlu olmak lazım ya.. Çok şey okudum bu konuda lakin pratiğini ben de bilmem.. Yalniz benim blogda bir bulutsuzluk özlemi şarkısı var, doğduğun gibi gel adında.. Biraz olumlu motivasyon olabilir her şeyden arınmak için.. Sevgiler.

Aylin Ünlü dedi ki...

Berrin,

sana da MERHABA:)

Ufuk İlter,

bloguna uğrayıp o parçayı dinleyeceğim birazdan,bakalım yararı olacak mı:)Teşekkür ediyorum yorumun için.

bulut dedi ki...

Tahmin edeyim Aylin, o 3-4 parçadan biri Zorlu Sevdam mı :)

İyinin yanında ona eşdeğerde kötüyü de yaşayabilme ihtimalini keşfetmiş olman, iyiyi özgürce yaşamanı engelliyorsa keşke keşfetmeseymişsin gerçekten.

Funda dedi ki...

Aylincim sanırım bu tezatlık iklim farkı yüzünden :)))
Bu arada evet yorumunu az önce bende okudum :)
dediğin gibi çocukluk yıllarımızda, hatta okul yıllarımızda kalmış diyelim biz buna neyse bugün 2 nisan :))
güzel birgün :)

Aylin Ünlü dedi ki...

Bulut,

tahminin mükemmel:)Evet ta kendisiydi ve birkaç güzel parça daha...Aslında kötü olan bunu keşfetmek değil belki de,zamanlamanın kötü olması.

Funda,

Dediğin doğru olabilir mi acaba,hemen hemen yakın iklimleri yaşıyoruz şu dönem:)
2 Nisan güzel birgün,3 Nisan için geri sayım başladı:)
Sevgiler...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Yağmurlu ve kapalı havalarda tek istediğim evde kalmaktır. Güneşten bende hoşlanmıyorum ki şu an Adana bol bol güneşli:))
Öptüm canım.

Aylin Ünlü dedi ki...

Muhabbet Çiçeği,

evde kalıp uyumak ya da uzanıp kitap okumak keyiflidir aslında:)
Öpüyorum bende seni...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Mimlendin canım :)

Aylin Ünlü dedi ki...

Tamamdır canım,en kısa zamanda mime güzel cevaplarla karşılık vereceğim,teşekkür ederim:)