5 Ağu 2009

Başlıksız bu defa...

Adın yağmur damlalarının bende ki ismine denkti ve sen herşeyden bihaber uyuyordun belki de şu sıra.Dokunmak isteyipte dokunamamanın verdiği huzursuzlukla,tanımadık bir tenin biçimlendirmesini yapmaya çalışırken buluyorum kendimi ve peşin sıra hükümler giydiriyorum en olmadık kişilere ve alakasızlar da aynı zamanda kurguladığım zamanla...
Tüm çıkmazlar bir delik bulup sana çıkmaya çalışırken,ben hepsini gerçeklerimle kapamaya çalışıyorum.Yalan söyledim şuan...Kapamak aklımın ucundan bile geçmezken,tüm kurallara inat seni yaşamaya devam ediyorum.
Ve sensiz,ve sesini duymadan,ve görmeden ve...ve...
Seni sensiz yaşamaya çalışırken o kadar çok ''ve'' ekleyebilirim ki...

(03.08.09/23.50)

......

Birbirine çok ta muntazam dizilmemiş taşların döşendiği bir caddenin ortasında oturuyorum,elimde renkli tebeşirlerim ve ne çizeceğimi kestiremeden görüntü kirliliği yaratıyorum,var olanı yetmezmiş gibi.Seni hissediyorum her renkte ve her renge anlamlar yüklüyorum.
Sarı,sensin...
Pembe,yine sen...
Mor,düşünüyorum da o da sana çıkıyor...
Sen hangi anlamdasın peki?
Bakıyorum şöyle bir zihnimdekine,sende var olmayan tüm anlamları aslında ben sana yüklemişim ve onları senden alınca,sen aslında sadece isminden ibaretmişsin.

(05.08.09/17.38)

3 kişi renk katmış...:

Berrin dedi ki...

en sevdıgım seylerdendır renklı tebesırlerle duvarlara sokaga bır seyler cızmek :)

ozellıkle ıkıncı yazın cok cok hosuma gıttı. evet yukledıgımız anlamlardan sıyrılınca sadece ısım olarak kalıyor karsımızdakı..

ve gunaydınnnn..

sufi dedi ki...

Her renk o görünüyorsa gözüne, her yol haritanda yollar ona çıkıyorsa varsın o sadece isimden ibaret olsun, çıkmazlardaki ona çıkan delikleri kapamak yerine kendine arala...Bence tabii, sen bilirsin yine de sevgilerimle.

Aylin Ünlü dedi ki...

Berrin'cim,

teşekkür ediyorum,beğenmene sevindim.Renkli tebeşirleri çok severim bende,içinde çocuk ruhunu kaybetmemiş her kişi sever sanırım:)

Sufi,

Eğer sadece isminden ibaret olursa ve yüklenilen anlamlar gerçekle yüzleşirse,büyüsü bozulur o işin:)Teşekkür ediyorum güzel yorumun için.