30 Oca 2008

31 Ocak...ve İyi ki Doğdun Güzel İnsan..

Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin... Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara Berrin'ciğim...

7 kişi renk katmış...:

Berrin dedi ki...

hislerimi nasıl tarif etsem..ya çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne dıyebılırım ki kocaman kocaman kucaklıyorum seni..dogum günümün bu ilk dakikalarında :)

ay havai fişeklerim eksik sadece..:P

dostlugun ıcın hersey ıcın BANADAİR'in parcası oldugun ıcın..mutluyum..

zelebek dedi ki...

yaaa...

ilk kutlayan ben oldum ama sayfayı da ilk hazırlayan siz oldunuz...üüüü


herşey gönlünüzce olsun, dostluğunuz daim olsun...

nice güzel mutlu sağlıklı yıllara...

Aylin Ünlü dedi ki...

Senin yerin,hazırladığın sayfın değeri apayrı,keşke herkes sizin gibi bağlara sahip olabilse kardeş olarak,hep beraber,hep mutlu kalın..Berrin'cim iyi ki doğduunnnnn:)

Unknown dedi ki...

Ne güzel bir blog adı bende değiştirmeyi düşünmekteyim ama,
banada fikir versen ne güzel olurdu,iyiki doğmuşsun berrin......

berfin dedi ki...

merhaba:)
sevgili berrin'ime ne hoş sürpriz olmuş:)ve dostluğunuz daim olsun arkadaşım.mersinde yaşıyor olman ne hoş:)bende tarsusta oturuyorum biliyormusun bilmiyorum.mersine 30 dakika.mersinli bir arkadaşla karşılaşmış olmak çok heyecanladırdı beni valla:)güzelikler pylaşmak üzere.çok memnun oldum.öptüm tatlım.

Aylin Ünlü dedi ki...

Elçince,aslında blogunun ismi çok hoş,hani ilk başta Aylince ya da Aylinistan falan yapabilir miydim acaba blogumun adını?Aklıma gelseydi yapardım belkide..Teşekkür ediyorum.

Tarsusa'a bir kaç defa gelmiştim Berfin,ama neresine geldim inan hatırlamıyorum,sanırım panayır tarzında bir yere geldim ben..Memnun oldum,umarım bir gün karşılaşırız..

handan dedi ki...

berrinin doğumgünü kutlu olsun