6 Haz 2008

Kelime Oyunları/Fısıltı-Fısıldamak

Benden uzaklaşırken fısıltılarla konuşuyorlardı ve ben o ruh halinde birşey anlamıyordum.Tek bildiğim artık nedenimin kalmadığı ve tek bildiğim yeni bir neden olamayacağıydı.Hala ne olup bittiğinin farkında değilmişim gibi öylece oturuyordum.Sakinleştiricinin etkisi olsa gerek.Sırtımı soğuk duvara dayamış,birşey yokmuş gibi davranıyor adeta olan şeye sırtımı dönüyordum yok sayarcasına ve aslında olduğunu bildiğim halde.Çelişki...Bunu da biliyordum hatta bunun ilerisinde artık dengesizce düşündüğümü de.Ama çıkmazında olduğum yol beni sadece buna çıkarıyordu.Rotamı çizmiş,bana;beni yavaşça kaybetmemi fısıldıyordu.
Kimsenin bişey söylemediği zaman diliminde ve cevap alamadığım bir hastane koridorunda beklerken,düşünüp düşünmemek arasında gelgit yaşadığım,umut edip etmemek arasında bocaladığım ve bekleyişin verdiği acıdan isyan etme noktasına geldiğim bir anda,söylediği tek kelime noktaladı herşeyi.
Ve ben beni kaybettim;o an O'nu kaybettiğim gibi...

8 kişi renk katmış...:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, nekadar duygulu yazmışsın. Hayatta en önemli şey umut. Bunu hiç ama hiç kaybetmemeni dilerim. Yüreğine sağlık canım.

Adsız dedi ki...

cümlelerinle birlikte sanki o hastane koridorunda duran kişi benmişim gibi oldum. cümlelerin ara vermesin...
tatlı surubunla seni öpüyorum iyi haftalar :))

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Acı ama güzel bir yazı olmuş. Ellerine sağlık.

Aylin Ünlü dedi ki...

Muhabbet Çiçeği;çok teşekkür ediyorum.

Deniz yıldızı;bende yazarken aynı şeyi hissettim,bu tarz bir durumu allah kimseye yaşatmasın,bizde öpüyoruz seni.

Fikrimin İnce Gülü;çok teşekkür ediyorum

etki alanı dedi ki...

Hepimiz yaşadık böylesine acıtan duyguları..Yazını okurken,hissettim...Genellikle farkında olmadığımız anlardır..Tercüman olmuşsun bu acının duygularına..
Kalemine sağlık Aylin'ciğim..
Sevgiyle kal,
TüTü

Aylin Ünlü dedi ki...

Belki ruh halimden pek farkolı bir duygu yaşayamadım,böyle de bir yazı çıktı sonucunda.Beğenmene sevindim.

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili aylin,
böyle bir an hiç yaşamadım ama sırtını soğuk duvara yaslamış boşlukta bekler hissini hissettim sanki acı bir öykü olmuş...

Aylin Ünlü dedi ki...

Ben aslında kaybettiğim bir an yaşamadım ama buna benzer bir bekleyiş yaşadım oğlumda,ve bu yazıyı yazarken de çok duygusaldım.Sanırım ondan böyle bir içerik çıktı.