20 Ağu 2008

Sobe/Olmazsa Olmazlarım

Sevgili kurudamlalar beni sobelemiş,biraz geç kalmış olsamda ''olmazsa olmazlarım'' içerikli yazımı yazıyorum;

*Şöyle bir yaşamıma baktım da,hep yanımda olsun,onsuz olmaz dediğim tek birşey çıktı karşıma,oğlum...Benim olmazsa olmazım,onsuz yapamayacağım,belki bu kadar mutlu kalmamın en belirgin sebebi kendisi.Olmazsa olmazlarıma o'nun gülüşünü,ağlamasını,kucağımda uyuya kalmasını,kokusunu da ekleyebilirim...
*Bir diğeri inatçılığım,kararlılığım,dik başlılığım,hatalarım,doğrularım,seçimlerim,mutlu oluşum,huzursuzluğum...Şu ana dek Aylin'i Aylin yapmış/yapan herşey olmazsa olmazım.
*Biraz daha nesnelere dönersem eğer,her gittiğim yolculukta kıyafetlerime göre çantamda yerini alan ojelerim,kıyafetlerimi tamamlayan tonlarda çantalarım ve yine aynı tamamlama görevine nail olan kolyelerim...

Kısa kısa aklıma ilk gelenler bunlar oldu değer derecesine göre.Teşekkür ediyorum yazıyı yazmama neden olduğun için,bende Gökkuşağının Rengi'ni ve Muhabbet Çiçeği'ni sobeleyeyim,eminim yazacakları ''olmazsa olmaz''ları vardır.


7 kişi renk katmış...:

Mutluveumutlu dedi ki...

Bu sobeleme olayını bu yüzden çok seviyorum işte... Senin gibi içten cevapları okumak çok hoş oluyor.

Oğlunla beraber nice mutlulukların olsun...

böcük dedi ki...

Melek annenin melek oğlundan başka olmazsa olmazı olmaz tabi :D

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Kıssasa kıssas haaaa:)))ben anladım bu sobeyi:))Aylinciğim valla alemsin yaaa.İnşallah seninlede günün birinde tanışmak kısmet olur.Sobeni en kısa zamanda yazacağıma emin olabilirsin ama bu konu için biraz düşünmem lazım:))
Sevgilerle,oğluşunuda yerime öp olur mu??

Aylin Ünlü dedi ki...

Mutlu ve Umutlu,çok teşekkür ediyorum,utandırdın beni.
...
Böcük,anne olunca insanın sıralaması değişiyor tabii ki:)
...
Gökkuşağının rengi,inşallah ayarlayalım bir gün,güzel olur.Kısasa kısas değil:)Onu da nerden çıkardın:))Bekliyorum yazını.Oğluşu öptüm,bizde seni öpüyoruz.

hTc dedi ki...

Oğluşu ilk sırada gördüğüme şaşırmadım hiç=) Öp benim içinde lütfen. Paylaştığın için de teşekkürler canım(:

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Tatlım, hayatta en derğer verdiğin şeyin oğlun olduğunu biliyorum. Senin gibi bir annesi var ne mutlu ona. Canım benim en kısa zamanda cevalayacağım sobeyi. Öptüm kocaman senide biricik oğluşuda.

Aylin Ünlü dedi ki...

Şaşırmadın demek,o kadar çok mu anlatmışım o'nu:)
....
Muhabbet Çiçeği'm çok teşekkür ediyorum söylediklerine,sevgiyle kal.