2 Kas 2008

6.Kat / 616 numaralı oda...

Aslında bu kadar masum olupta bu denli acı çekmesi adil değildi.O gece yüzüne her baktığımda bununla yüzyüze gelmek ise canımı acıtıyordu.Düşünüyordum da çok güçlüydü gerçekten.Herşeye inattı,önüne çıkan herşeye karşı dik.Engelleri aşmayı iyi biliyordu ve 2,5 senedir yaşadığı bu hayata arada çelme takmak O'nun çocukluğunun oyunuydu,kendi çocukluğumun oyunlarına tezat.
...
Tv açıktı ve her cumartesi izlediğim dizi başlıyordu.Çok sık beraber izleyemiyorduk çünkü O genellikle erkenden uyuyakalıyordu.Yerimden kalkıp tvnin sesini açtım sonra bir iki adımla yatağa ulaşıp usulca uyuyan minik bedeninin yanına uzandım.Kokusunu çektim içime derin derin ve elini tutup diziyi izlemeye başladım.
...
Her zaman yaptığım gibi uyurken-uyanıkken fotoğraflarını çektim.Birinde çok büyümüş gelirken gözüme,diğerinde oldukça küçüktü.Yakaladığım bir karede kapanmış olan gözleri tıpkı ilk doğduğu aylarda ki gibi sadece bir çizgiden ibaretti.Öyle görünce gülümsedim,japon olmak yakışıyor O'na:)
''Başına gelen her güzel şey,benim gözümde O'na çok yakışıyor...''
...
6.kat / 616 numaralı oda...
İlki bilinçli ve biraz sancılıydı
İkincisi sadece süpriz bu defa...

14 kişi renk katmış...:

Berrin dedi ki...

herseye ınat ve dik olması, annesının genlerınden..
miniğimiz cok guclu, bu gücü annesının olagan ustu sevgısınden alıyor.

bulut dedi ki...

''Başına gelen her güzel şey,benim gözümde O'na çok yakışıyor...''
...


Dilerim, senin gözünde O'na hep yakışan şeyler gelsin hayatı boyunca...

Adsız dedi ki...

Aslanlar aslanı ahmetcim canım benim...Annen seni çok seviyor.Sende çok güçlüsün...Bizde hep senin yanındayız.Sende hep güçlü ol ve bir an önce karnıbahar yemeye başla.
Sevgiler
Geçmiş olsun.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Sen çok iyi bir annesin canım. Ahmet en başta senin gibi bir anneye sahip olduğu için şanslı.

Ela'dan Mektuplar dedi ki...

Ben bir şeyler mi kaçırdım. Neyi var -Adını yorumlardan öğrendim- Ahmet'in umarım önemsiz ve geçicidir. Annesinin sevgisiyle neyi varsa bir an önce düzelsinn inşallah.
Geçmiş olsun...

41 kitchen dedi ki...

çok çok geçmiş olsun, umarım yakın zamanda iyileşir. en az senin kadar güçlü Ahmet, en az onun kadar güçlüsün eminim...

Sanem dedi ki...

Senin gibi bir annesi var. Ne mutlu ona. :)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

canım benim ben de yorumlardan okudum şimdi miniğin hastaymışsanırım ona çok çok geçmiş olsun diyorum. hemencecik iyileşsin annesinin güzel kelimeleriyle.bana öyle geliyor ki içinden dökülen kelimelerin güzelliği sesine de yansıyordur senin.öyle inanıyorum ben.oğlunla hep konuş anlat ona dilediğince.sesin ona iyi gelecektir sevgi dolu yüreğinin eşliğinde. ve sen bence bir kitap yazmalısın.anlatımını seviyorum.çalışma yapıyormusun bu yazılar için. senden fikir almak istiyorum ben de kendimi ve kelimelerimi geliştirebilmek için.

Enis Diker dedi ki...

Geçmiş olsun efendim. Rahatsızlığı neydi acaba?

Unknown dedi ki...

ona herşey yakışıyor demişsin ya....

Seyyah dedi ki...

hayatınızda hep güzel sürprizler olsun Aylincim ve sen o güzel yüreğinle O'nun dünyasını güzelleştirmeye, en çok yakıştırdıklarını hayatına katmaya devam et...sevgiler

Aylin Ünlü dedi ki...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tuğba,çok teşekkür ediyorum,çok naziksin.Aslında bu yazılarımı derleyip toplayıp bir hale koymayı düşünüyorum ama şuan düşünme aşamasında.Senin blogun okumayı sevdiğim,hoş yazıların bulunduğu bir blog ve bence kelimelerini güzel konuşturuyorsun.Eğer bir yazıyı okuduğumda onu yaşayabiliyorsam,benim için o yazı mükemmel anlatılmıştır,nacizane fikrim.

Sevgiler...

Davut Topcan dedi ki...

Ben bu yazıda gittim geldim.. geldim tutamadım kendimi gene gittim...

Çünkü biliyorsun ben o'yum, o da ben, galiba o küçük yatağa sığabilecekken ben o da benim kocama yatağımdan dışarıya taşacak.. öyle ben ki , biliyorum her ne yaşıyorsa onu sırf inat olsun diye de olsa yenecek... ben öyle oyum ki, sırf inadına ve dik durmak için karanlık yollara sapmadım hiç... en zayıf anımda bile iyi olduğum günlere kaç gün kaldığını hesapladım...

biliyorum o da öyle yapıyor...

ben 28 yaşındayım, o ise birkaç yaşında... ben birkaç yaşındayım o ise 28 yaşında... farketmiyor...

o her ne yaşıyorsa üstesinden gelecek...

ve farketmiyor anneler.. yatağımda acılar içinde yatarken annem usulca kapı aralığından bakıyor, acılarımdan kurtulup uyumayı başarmışsam diye parmaklarının üstünde yürüyor...

sen ne yapıyorsan o bunun farkında.. ve bu onu mutlu ediyor...

ve son olarak inadına yaşadığımız uzun senelerin sonunda belki birlikte oturup bir kaç tane mide dolma yeriz sahilin en güzel yerinde...

Aylin Ünlü dedi ki...

İnatçılığınızdan vazgeçme yoluna girdiğiniz an size ceza vereceğim şimdiden söyleyeyim:)

Devamı durumunda ise midye dolmayı hakedersiniz:)

Teşekkür ederim anlamlı yorumun için,sevgiler...