31 Eki 2010

Cadılar Bayramı /2010 :)

Mailime dosttan düşen bir uyarıyla hatırladım ki,bugün Cadılar Bayramı :)

Ne hazırlığım var ne de süpürqemi bulabiliyorum!Ah ah eskiden böyle miydik ! Sene 2008 olmalı,günlerden yine Cadılar Bayramı...Gece Kazanı'nda bir gün öncesinde planlar projeler yapıldı,ertesi güne herkes kıyafetini hazırlasın ve akşam saat 20.00 de Gece Kazanı'nda olunsun diye haber salındı :) Ertesi qün sabahtan başlayan evi derleme toplama işinden sonra,net başında kıyafetler kostümler arama turları;yok efendim resimler,sarımsaklar soğanlar hahahaha :) Akşam küçük-büyük bebeleri kenara atıp Kazan'da belirtilen saatte buluşmalar...Sanki kırmızı halı serilmiş,hepimiz kostümlerimizle tek tek yürüyoruz :)))) O gece çevirdiğimiz sohbetin,keyfin tadı unutulmaz!Hatta o dönemin yılbaşında sanıyorum,harıl harıl süpürgeli cadı aramıştım süpriz amacıyla göndermek için.Bulmuştum da :) O tatlı heyecanları özlemişim,şuan hissettim.
Bugün bir hazırlığımız söz konusu değil ve Gece Kazanı dediğimiz evimiz ise çoktan mühürlendi...Yine de o günleri anmak ve Cadılar Bayramı'nı sanki kendi bayramımızmış gibi espriyle kutlamak çok hoş :)

İçinde cadı barındıran tüm Cadıların Bayramı kutlu olsun,nice keyifli cadılıklara :))))

3 kişi renk katmış...:

Berrin dedi ki...

hahah evet hatırlıyorum..
ama ne kadar eğlenceliydi..

cadıyımmm
cadısınnnn
cadıyızzzzzz ^-^

tatlı cadılık peşindeydim ancak gördüm yazdım ;)

cadılar ölmezzz kazan bölünmez :)))

Funda dedi ki...

Artık blog kazanları var kızlar :))) Gece kazanı bitti ama aslında bloglara blog kazanımız diye bir sohbet odası mı eklesek ne ? :D 2008 güzeldi gerçekten :)

Aylin Ünlü dedi ki...

Berrin,

Cadılar ölmez kazan bölünmez mi! :))) gülümsettin beni,evet cadılar ölmez ama kazanlar bölünüyor valla :)))Herkes kazanını kendi içinde arşivlesin artık :P

Funda,

şu sohbet odası durumu için yeterli bilgisayar bilgisine sahip olduğumuzu sanmıyorum eheueh:))) Mesaj kutularıyla idare edelim :)