17 Tem 2008

Kelime Oyunları/Renkler


Öyle bir düştü ki gördüğüm,yatmadan önceki son sözlerime bakılırsa biraz karışık ve biraz da beklenenden uzaktı.Mavi renkti,taş vardı,etraf siyahtı,sen vardın,ben vardım bir de yanımızda olmayan diğerleri.Çok çabaladık ama çabalayışımız bir kaçış gibiydi sanki.Başardık mı başaramadık mı hatırlayamıyorum,günün ışımasına cevap verdim çünkü.Yatağımda doğruldum,terliklerimi giydim ve 5 dakika sonra yine geri döndüm,içimde duyduğum her yarım kalan rüyamın devamını görme isteği gibi aynı istekle.Ama hepsinde de olduğu gibi göremedim.Amacımızı unuttum,neredeydik betimleyemedim ve renkleri aklıma bir türlü getiremedim.Şimdi sadece bir odadaydım ve rengim perdenin koyuluğundan kaynaklı kahverengiydi.Oysa bu şehirde yaşattığım renkler hep canlı,allı morlu,koşan,kıpırdayan,yerinde duramayan...
Gözümü kapattım ve yeniden açtım umutla.Renk yine de aynı.Dışarıya baktım hava kapalı ve yağmurlu,derin bir nefes aldım ve tekrar yattım.
Bu defa rengimi tutturamadım.

5 kişi renk katmış...:

Adsız dedi ki...

Bundan sonraki hayatinizda en guzel renkleri tutturmaniz dilegiyle...
Gokkusagini hakedenlerdensiniz...


Bebek kokusundan Nisan23

Mutluveumutlu dedi ki...

Hayatımızdaki renkler her an değişiyor her an başka renk.. hayatın gereği belkide bu...

Aylin Ünlü dedi ki...

Nisan 23,çok teşekkür ediyorum,herkes için en iyisi olsun hayatta..
....
Mutlu'm;şimdi okudum yazını,hak verdim bir defa daha buna,yüreğini ferah tut.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Hersabaha farklı renklerde uyanıyoruz.Kimi zaman canlı renkler oluyor hayatımızda kimi zaman karanlık.Herzaman canlı renkler olsun hayatında arkadaşım. Öptüm kocaman.

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Renkelerin insan hayatında gerçekten büyük bir önemi var.Ben birçok duyguyu renklerle adlandırırım:))siyah bazen olumsuzluk gibi gelsede bazen asilliktir bence,bunun gibi benzetmeler işte:)
öptüm canım:)